Maak een afspraak via joke@ylva.be

Top
Ylva / Behandelingen / Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie

Zit je op of naast je roze wolk? Met deze koesterende vorm van voetreflexologie kom je tot rust. Zwangerschapsreflexologie is een natuurlijke manier om te ontspannen en kalmeren, en kan tegelijk ook kwaaltjes en klachten verminderen. (Denk bijvoorbeeld aan pijn in het bekken of de rug, misselijkheid, obstipatie, slapeloosheid, …)

Zwangerschapsreflexologie zorgt voor innige momenten, tijdens en ook na je zwangerschap. Je kiest voor deze behandeling om te ontspannen, of wanneer je in verbinding wilt komen met je ongeboren baby en je eigen instinct.

Wat kan je verwachten van zwangerschapsreflexologie bij Ylva?

Een eerste behandeling is vooral ontspannend. Aftastend ook, letterlijk en figuurlijk. Je ontdekt wat zwangerschapsreflexologie voor jou kan betekenen en op die basis bouwen we verder via open gesprekken voor en na je behandeling.

Joke is zelf mama van 3 kinderen (én Ylva) en heeft dus een goed idee van wat er pre- en postnataal met je lichaam kan gebeuren. Ze zorgt voor je met warmte en genegenheid. Elke sessie is uniek omdat ze intuïtief en aanvoelend werkt én omdat jij ook altijd anders door de deur wandelt. Geen enkele dag is identiek aan een andere dag.

Praktische info

  • Een sessie zwangerschapsreflexologie bij Ylva duurt 60 minuten en kost € 45.
  • Betalen gebeurt cash, meteen na de behandeling (alez ja, toch na het babbeltje).
  • Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan tijdig. Bij voorkeur telefonisch.
  • Zorg voor proper gewassen voetjes. Zo haalt iedereen het beste uit de ervaring.