Maak een afspraak via joke@ylva.be

Top
Ylva / Behandelingen / Voetreflexologie

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een energetische massagetechniek aan je voeten. Via zachte, intuïtieve aanrakingen op drukpunten komt de energie in je lichaam opnieuw in beweging. Soms komt die energiestroom een blokkade tegen. Misschien heb je ze al eerder gevoeld, en kan je ze na de behandeling bij Ylva ook benoemen. Voor en na elke behandeling is er immers ook tijd en ruimte voor een babbeltje.

Voetreflexologie helpt je om de halve meter tussen je hoofd en je hart te overbruggen. Je lichaam weet heel goed wat je nodig hebt. Joke maakt connectie met je energie en luistert naar wat je lijf haar vertelt. Ze voelt intuïtief aan wat je nodig hebt op dit moment en als je dat wilt, deelt ze haar ervaring van de sessie ook met je.

Voetreflexologie bij Ylva helpt je om de batterijen te ontladen en vervolgens opnieuw op te laden, in alle rust.

Wat kan je verwachten van voetreflexologie bij Ylva?

Een eerste behandeling is vooral ontspannend. Aftastend ook, letterlijk en figuurlijk. Je ontdekt wat voetreflexologie voor jou kan betekenen en op die basis bouw je verder, via open gesprekken voor en na de behandeling.

Elke sessie is uniek omdat Joke intuïtief en aanvoelend werkt én omdat jij ook altijd anders door de deur wandelt. Geen enkele dag is identiek aan een andere dag.

Praktische info

  • Een sessie voetreflexologie bij Ylva duurt 60 minuten en kost € 45.
  • Betalen gebeurt cash, meteen na de behandeling (alez ja, toch na het babbeltje).
  • Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan tijdig. Bij voorkeur telefonisch.
  • Zorg voor proper gewassen voetjes. Zo haalt iedereen het beste uit de ervaring.