Maak een afspraak via joke@ylva.be

Top
Ylva / voetreflexologie  / Vakantie met je voetjes omhoog

Vakantie met je voetjes omhoog

Vakantie, dat is ontspannen, relaxen, genieten, … De zon kriebelt ons lijf wakker en we hunkeren naar tijd voor onszelf. Kies je voor een hotel aan huis of vertrek je vliegensvlug naar het buitenland? Ga je rondtrekken met de tent/camper/mobilhome of flaneren op het strand? Wat jij ook verkiest, vergeet niet om je voeten ook wat rust te gunnen.

Plan wat tijd in om te bekomen van de spanning, met je voetjes omhoog. Op een uurtje help ik je lijf om spanning uit je spieren te halen en geblokkeerde energie opnieuw te laten stromen. Dit moment draait helemaal om jou. Om je lijf, je geest en je welbehagen.

 

Hoe klanten het beleven

 

Fijn en warm. Liefde en rust. Dat zijn enkele sleutelwoorden waarmee klanten mijn werk omschrijven. Sandy noemt voetreflexologie bij Ylva een ontspannend en deugddoend ‘me-time’ moment en loopt op wolkjes na een behandeling. Nele merkt op dat ik op een intuïtieve manier de spanning uit haar lijf haal. En Ilse heeft minder last van migraine.

Elke behandeling stem ik intuïtief af op jou, je verhaal en het verhaal dat je voeten me vertellen. Ontdek zelf welk effect het op jou heeft. Maak een zomer-afspraak bij Ylva. Is het onze eerste ontmoeting, dan bezorg ik je het adres bij de bevestiging van onze afspraak. Ik woon immers niet waar ik werk (of ik werk niet waar ik woon).

 

Ylva is gesloten tussen 8 en 25 augustus (dan lig ik zelf met mijn voetjes omhoog).