Maak een afspraak via joke@ylva.be

Top
Ylva / start with why  / Balans herstellen met reflexologie

Balans herstellen met reflexologie

Soms voel je dat je innerlijke balans verstoord is. Misschien is het maar een beetje, of misschien voel je jezelf compleet wankelen. Misschien weet je heel duidelijk wat er aan de hand is, of je kan het nog niet benoemen. Wat de reden achter die instabiliteit ook is, voetreflexologie is een goede manier om ermee aan de slag te gaan.

Via de behandelingen leer je opnieuw te voelen, te herkennen en te erkennen. Je gaat te rade bij je lichaam, waar de antwoorden op je wachten. Als je dat wilt, deel ik met je wat ik ervaar tijdens je behandeling. Waar ik obstakels voel, waar de energiestroom aan kracht verliest. Ik help je graag op weg om je innerlijke balans opnieuw te herstellen.